fbpx
   

Nexus Clinic – Beauty , Aesthetic & Wellness

Nexus Clinic – Beauty , Aesthetic & Wellness

Nexus Clinic adalah sebuah klinik yang baru ditubuhkan di bawah Mediviron UOA. Dan kini , Nexus Clinic ingin memberi perkhidmatan khas khususnya kepada pelanggan / pesakit yang memerlukan khidmata dari segi penjagaan / rawatan kecantikkan dalam keyakinan diri untuk menjadi satu individu yang lebih hebat di mata dunia sekeliling.

Siapa yang tak nak tampil lebih cantik dan anggun juga bergaya kan?
Di Nexus Clinic , pelbagai jenis rawatan yang ada dengan khidmat doktor – doktor pakar yang telah terlatih. Pastinya pelanggan akan mendapatkan rawatan yang terbaik di sini.

Ingin bentuk badan tampil menarik , boleh lah dapatkan rawatan “liposuction” di mana rawatan yang dinamakan Zeltis Cool Sculpting dapat mengumpul dan menyahkan lebihan lemah yang ada di bahagian – bahagian badan.

Dengan rawatan JuvedermInjectable yang bernilai RM2,200.00 , u olls boleh tampil cantik dengan perubahan raut wajah yang baru – hidung lebih mancung dan dagu yang runcing.

Di sini juga , u olls boleh mendapatkan rawatan lazer yang mana dapat mengeluarkan sekaligus mengembalikan tona kulit yang sekata pada muka selain membersihkan dengan mematikan sel – sel mati dan kotoran pada kulit. Di samping itu , sesuai juga untuk anti – penuaan di kalangan golongan berusia 30 tahun ke atas.

Bagi yang ingin dapatkan rawatan kecantikkan dan sebagainya , boleh lah ke Nexus Clinic yang terletak di Wisma UOA II.
Alamat :
Nexus Clinic
LG10 , Lower Ground , 
Wisma UOAII , 
No.21 , Jalan Pinang ,
50400 Kuala Lumpur , 
Malaysia.
Untuk maklumat lebih lanjut ; 

[/vc_row]

Get A Free Consultation

Drop us a message and we will be more than happy to schedule you for a consultation with our esteemed doctors or alternatively we will send you a quick quote for the desired treatment.

    Request A Skype Consultation

    Need a quick face to face consultation but you’re just too far away? No problem! Provide us with your basic details and Skype ID and you will receive an invitation from us and we can proceed from there.