Pelancaran Nexus Clinic by Nona

Nona_Nexus-Launch_20151001

 

PELANCARAN NEXUS CLINIC

Dunia kecantikan tidak pernah sunyi dengan teknologi baru yang canggih dan terkini. Bayangkan betapa hebatnya mesin yang digunakan untuk mambaik pulih dan mengembalikan kulit wajah remaja yang anda klam-klamkan. Di Nexus Clinic, solusi kecantikan anda semuanya bearada di sini. Bahjan, anda juga boleh mendapatkan rawatan bagi mengembalikan keremajaan vagina tanpa ada kesakitan mahupun diketahui oleh pasangan?

Majlis minum petang yang diadakan di Kuala Lumpur Golf Convention Centre KLGCC menyaksikan satu pertemuan dua hala bersama doktor-doktor pakar yang hadir. Suasana petang berlatarkan kehijauan padang golf bagai memberi satu keindahan dan keselesaan untuk mengetahui lebih lanjut mengenai rawatan yang ditawarkan di sini.

Selaku pemilik Nexs Clinic, Dr Jasmine Ruth dan tiga orang doktor di bawah kendaliannya iaitu Dr Douglas, Dr Preetha dan Dr Aris Fadzillah Mazlan turut hadir untuk membincangkan topik-topik yang sangat disukai wanita dan lelaki. Antara yang mendapat sambutan hangat adalah berkaitain penjagaan kulit dan wawjah, pengurusan badan dan berat serta berkaitan hormone dan vagina.

Lebih meriah lagi, sesi perkongsian atau sharing bersama tetamu selebriti, Joanne Kam Poh Poh yang cukup menghiburkan. Selain perbincangan terbuka, majlis ini turut memberi peluang kepada tetamu yang hadir untuk sesi konsultasi secara peribadi.

Get A Free Consultation

Drop us a message and we will be more than happy to schedule you for a consultation with our esteemed doctors or alternatively we will send you a quick quote for the desired treatment.

Request A Skype Consultation

Need a quick face to face consultation but you’re just too far away? No problem! Provide us with your basic details and Skype ID and you will receive an invitation from us and we can proceed from there.

Comments

comments