fbpx
   

Perangi Lemak Degil Dengan Zeltiq Coolsculpting

Maskulin_CoolSculpting_-Page-1_20151201

 

Bakar Lemak Secara Estetik

Baik lelaki mahupun wanita, bahagian paling sukar untuk lemak disingkirkan adalah di bahagian perut, pinggul,paha dan lengan. Namun dengan Zeltiq Coolsculpting teknologi yang mendapat kelulusan FDA ini menggunakan rawatan yanf dipanggil “cryolipolysis mampu merealisasikan tubuh badan tanpa lemak degil.

Rawatan ini berkesan untuk melaburkan sel lemak melalui kawalan pencingin menghampiri suhu untuk deposit lemak secara tidak invasive tanpa pembedahan. Rawatan ini sangat sesuai buat pesakit dengan berat badan normal dengan sedikit berat badan berlebihan yang menampakkan bonjolan lemak.

 

PROSEDUR MUDAH DAN TIDAK MENYAKITKAN

Zeltiq Coolsculpting bukan program berat badan seperti program-program lain yang sedia ada kerana ia ternyata berbeza. Ia merupakan program membuang lemak degil yang susah untuk menghapuskan, melakukan prosedur ringkas dan tidak menyakitkan, dalam hanya 1 jam lemak degil anda dihapuskan serta merta.


Get A Free Consultation

Drop us a message and we will be more than happy to schedule you for a consultation with our esteemed doctors or alternatively we will send you a quick quote for the desired treatment.

    Request A Skype Consultation

    Need a quick face to face consultation but you’re just too far away? No problem! Provide us with your basic details and Skype ID and you will receive an invitation from us and we can proceed from there.